Welkom

Welkom bij Stubbe Logistiek, Your Liquid Logistic Partner!

Stubbe is een expert op het gebied van vloeibare producten.

Heeft u een logistieke uitdaging op het gebied van afvullen, tijdelijke opslag, landtank opslag, verwarmen, overladen, mengen, transport, opslag, douane afhandeling of tank- en container reiniging, aarzel dan niet om contact te leggen met ons team

 


Afvullen

Afvullen van producten in Drums & IBC's, ook het terugzuigen uit Drums & IBC's behoort tot de mogelijkheden!

Container/Bulkopslag

Geladen tank containers opslaan? Wij zijn een Douane entrepot voor niet-ingeklaarde goederen en Accijnsgoederen en kunnen 100 TEU opslaan in ons depot met lekbak!

Verwarmen

Stubbe warmt uw producten op en houdt ze op de juiste temperatuur 24/7 365 dagen per jaar met onze geavanceerde stoomverwarming. Warm water verwarming behoort tevens tot de mogelijkheden!

Overladen/Mengen

Stubbe is expert op het gebied van overladen van producten, op 20kg nauwkeurig laden we dagelijks verschillende producten over op een veilige manier.


Nieuws Berichten

Vacature Logistiek Administratief Medewerk(st)er

Voor onze afdeling planning en operations zijn wij op zoek naar een enthousiaste Logistiek Administratief Medewerk(st)er

Wat ga je doen in deze functie ?
Als Logistiek Administratief Medewerker fungeer je als ondersteuning voor de afdeling planning. Je assisteert bij allerlei lopende logistieke vraagstukken binnen het bedrijf en je voorziet de klanten van de juiste service en afhandeling. Je zorgt dat het gehele proces soepel verloopt en alles in het systeem kloppend is.
Lees verder