Welkom

Welkom bij Stubbe Logistiek, Your Liquid Logistic Partner!

Stubbe is een expert op het gebied van vloeibare producten.

Heeft u een logistieke uitdaging op het gebied van afvullen, tijdelijke opslag, landtank opslag, verwarmen, overladen, mengen, transport, opslag, douane afhandeling of tank- en container reiniging, aarzel dan niet om contact te leggen met ons team

 


Afvullen

Afvullen van producten in Drums & IBC's, ook het terugzuigen uit Drums & IBC's behoort tot de mogelijkheden!

Container/Bulkopslag

Opslag geladen tankcontainers? Wij zijn een Douane entrepot voor Niet-ingeklaarde- en Accijnsgoederen en kunnen 100 TEU opslaan in ons vloeistofdichte depot!

Verwarmen

Stubbe warmt uw producten op en houdt ze op de juiste temperatuur 24/7 365 dagen per jaar met onze geavanceerde stoomverwarming. Warm water verwarming behoort tevens tot de mogelijkheden!

Overladen/Mengen

Stubbe is expert op het gebied van overladen van producten, op 20kg nauwkeurig laden we dagelijks verschillende producten over op een veilige manier.

 


Nieuws Berichten

In memoriam

Afgelopen woensdag 28 november is eigenaar Rinus Snel, na een ongelijke strijd te hebben geleverd, op 71 jarige leeftijd overleden.

Wij verliezen in hem een memorabele, bevlogen en geweldige collega. Zijn betrokkenheid, persoonlijke interesse en gevoel voor humor zullen worden gemist.

Directie en medewerkers Stubbe b.v.