Beleid

Hoe vertaal je een missie naar de werkvloer? Onze missie is onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van transport en logistiek in vloeibare producten (ADR en non ADR). Onze visie hierin is dit vooral op een no-nonsense nuchtere basis te doen waarin het simpelweg nakomen wat we beloven primair staat.

Om vervolgens onze missie en visie te vertalen naar meetbare doelstellingen hanteren wij ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer (MVO) beleid. Onder de paraplu van MVO hebben wij 5 kernwaarden benoemd te weten: Veiligheid, Kwaliteit, Duurzaamheid, Personeel en Continuïteit. Per kernwaarde zijn heldere doelstellingen gedefinieerd welke bekend zijn bij ons personeel en deze worden tevens regelmatig in de diverse overleggen besproken en getoetst. Op deze wijze zijn wij ervan overtuigd dat naarmate we ons beleid gezamenlijk aanpakken en uitdragen ook de kans op succes maximaal rendeert.

Dit beleid laten wij onafhankelijk toetsen door verschillende klanten en instanties en heeft ons de volgende certificeringen opgeleverd: ISO9001 (Kwaliteitsmanagementsysteem), SQAS (Tankreiniging), Kosher (Joodse maatstaven), AEO (Douane en Veiligheid), Lean & Green (Duurzaamheid), GMP+ (Reinheid), Accijnsvergunning (Accijnsproducten).


“Totale logistieke dienstverlener met completaire diensten”