Diensten

Tot 1995 was transport de enige tak van sport bij Stubbe. Vanaf 1995 heeft het bedrijf zich ontwikkeld van transport naar totaal logistiek, waarin alle aanverwante diensten beschikbaar zijn. Op deze wijze is het mogelijk onze klanten op het gebied van transport & logistiek volledig te ontzorgen.

De volgende diensten behoren tot ons pakket. Per specifieke dienst zal verder ingegaan worden op de details.


Van groot naar kleiner

Stubbe Logistiek vult uw drums, IBC’s en jerrycans met aandacht voor veiligheid, duurzaamheid en hygiëne. Van oudsher is Stubbe gespecialiseerd in het afvullen van oleochemische producten met een hoge viscositeit in verwarmde toestand.


Groot - groter - grootst

Stubbe beschikt over acht RVS-opslagtanks van 200 m3 per stuk. Elke tank heeft zijn eigen leidingsysteem voor het laden en lossen. Ook zijn de opslagtanks voorzien van een roerwerk en uitwendige spiralen voor het opwarmen middels stoom.


Rustpunt in de keten

Op locatie Gouda heeft Stubbe ruimte om ca. 100 tankcontainers van 20 ft op te slaan als rustpunt tussen de verschillende diensten. De containers zijn opgeslagen in een betonnen vloeistofkerende lekbak.


Van klein naar groter

Wanneer een product niet in bulk beschikbaar is, kan Stubbe drums en IBC’s ompakken naar een tankcontainer of tanktrailer. Stubbe kan dit proces van begin tot eind verzorgen: het ophalen van de kleinverpakkingen, het ompakken en terugzuigen, het duurzaam afvoeren van de lege verpakkingen en het transport van bulk naar de eindklant.


Veilig en nauwkeurig

Stubbe heeft ruime ervaring met het overladen van verschillende (verwarmde) producten. Door het gebruik van gescheiden pompen, pomptypes en slangen wordt de kwaliteit gewaarborgd per productgroep.


Clean & go!

Op locatie in Gouda staat onze ultramoderne washal met drie wasstraten. Vlak bij de A20 en A12 kunt u terecht voor uw European Cleaning Document (ECD), een bewijs van onze hoogwaardige reiniging.


Waar het allemaal begint

Transport is de activiteit die als rode draad door de organisatie loopt. Dit is waar het allemaal begint (en ooit begonnen is).


Op tijd & gecontroleerd op temperatuur

Producten die bij kamertemperatuur gestold of te viskeus zijn om verder te bewerken kunnen bij Stubbe verwarmd worden. Tankcontainers en tankopleggers kunnen verwarmd worden met stoom, warm water of elektriciteit.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden